window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-W50HLBBH68'); gtag('set', { 'anonymize_ip': true });

O NAMA

Naša priča

Kompanija Olympic je osnovana 1987.godine. Sami počeci kompanije Olympic vezani su za proizvodnju dijetetske hrane na bazi proteina za regulisanje telesne težine i dodatnu ishranu sportista. Zahvaljujući kvalitetu i delotvornosti proizvodi su naišli na izuzetan prijem kod potrošača, pa je kompanija Olympic, za vrlo kratko vreme, prerasla u vodeću u ovoj oblasti na prostorima bivše SFRJ o čemu svedoče i brojna priznanja. Naime, u sastavu kompanije Olympic od samih početaka funkcioniše i body building i feetnes klub

U sklopu kompanije Olympic nalaze se 3 maloprodajna objekta u Nišu i Prokuplju. Uspostavljena je odlična saradnja sa preko 1200 preduzeća i maloprodajnih objekata na teritoriji čitave Srbije koji se snabdevaju kod nas. Marta 2004.godine kompanija Olympic je otkupila DP „Budućnost“ u stečaju u Prokuplju, izvršila adaptaciju i preselila se u novi poslovni prostor juna 2004. g. Na površini od 2000 m2 svoje mesto su našli: proizvodni pogon, smeštajni i magacinski kapaciteti, komercijalno administrativni resursi. Tu se nalazi i „Show room“ sa sopstvenim restoranom a otvoren je maloprodajni deo koji radi po Cash&Carry principu. Na ovom mestu se može kupiti roba po diskontnim cenama što je još jedna olakšavajuća okolnost za potencijalne kupce.

Naša vizija

Aenean rutrum, sapien non consectetur gravida, lectus velit tristique ligula, vel sagittis est nulla et velit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

Naša misija

Aenean rutrum, sapien non consectetur gravida, lectus velit tristique ligula, vel sagittis est nulla et velit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

Naša dostignuća

Tokom svog rada Olympic je dao svoj doprinos u skoro svim oblastima života i rada na teritoriji gde je radio i delovao o čemu svedoče brojna priznanja mnogih organizacija:
• Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti koje dodeljuje “Zahvalnicu za izuzetan doprinos u humanitarnoj pomoći”
• Organizacija „Prijatelji dece” dodeljuje zahvalnicu za uspešnu saradnju i pomoć u organizaciji akcija.
• Savez računovođa i revizora Srbije dodeljuje “Priznanje za dugogodišnji doprinos uspešnom ostvarivanju ciljeva i zadataka Saveza računovođa i revizora.
• Srpska pravoslavna crkva dodeljuje „Veliko priznanje“ za doprinos u izgradnji hrama SV.Vm.Prokopija.
• Sportski savez dodeljuje „Zahvalnicu za izuzetan doprinos u sportu“
• U Periodu 1999-2003.g. kompanija Olympic je bila jedan od glavnih sponzora KK Prokupac Prokuplje, a njen direktor Zvonko Stojiljković je bio predsednik KK Prokupac Prokuplje. Tada je KK Prokupac Prokuplje postigao svoje najveće uspehe u 50-to godišnoj istoriji plasmanom u I-b Saveznu košarkašku ligu. Dresove KK Prokupac je krasio znak „Olympic“.

SNIMI
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
USLOVI KUPOVINE
Analitički
Google Analitika
PRIHVATAM
Odbijam
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
Facebook
PRIHVATAM
Odbijam